Pilihan Anda Untuk Perubatan Alternatif

Pilihan Anda Untuk Perubatan Alternatif

Perubatan Alternatif adalah satu istilah yang merangkumi banyak keseluruhan jenis rawatan. Ubat-ubat herba adalah satu kumpulan ubat-ubatan dalam kategori ini lebih besar, dan merupakan kumpulan yang saya tahu yang terbaik.

Ada satu kecenderungan malang bagi profesional perubatan tradisional untuk mencemuh herba dan herba. Mereka tidak sepatutnya. Banyak ubat-ubatan yang menetapkan datang dari herba.

Ini berat sebelah malang mula beralih. Model baru, yang digelar penjagaan pelengkap, menjadi lebih biasa. Ini adalah apabila doktor bekerjasama dengan pengamal perubatan alternatif untuk kepentingan pesakit.

Penjagaan pelengkap mempunyai beberapa faedah penting, terutamanya berkaitan dengan ubat-ubat herba. Walaupun ubat-ubat herba boleh menjadi sangat berguna, mereka tidak lengai. Ubat-ubat herba boleh membuat beberapa keadaan lebih buruk daripada yang lebih baik, boleh mempunyai kesan sampingan, dan boleh berinteraksi dengan beberapa ubat-ubatan. Saya tahu ramai daripada faktor-faktor ini merumitkan, walaupun tidak semua daripada mereka, tetapi saya boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai orang-orang yang saya tidak tahu oleh jantung.

Inilah sebabnya mengapa penjagaan pelengkap memberi manfaat kepada pesakit. Saya boleh memberi pengetahuan yang kebanyakan doktor hanya tidak mempunyai. Sesetengah doktor mempunyai pengetahuan yang sangat asas herba dan herba tetapi kebanyakan tidak. Dalam beberapa kes, doktor adalah saraf untuk membolehkan pesakit untuk mengambil herba kerana mereka tidak tahu apa kesan akan. Saya buat.

Manfaat ini adalah timbal balik. Saya tidak boleh mendiagnosis atau menetapkan. Doktor boleh, kerana mereka telah menjalani latihan yang mencukupi untuk ini. Jika ia dibiarkan kepada saya, apa yang saya boleh lakukan adalah untuk membuat tekaan berpendidikan. Itu bukan sesuatu yang akan berada dalam kepentingan terbaik pesakit, yang sia-sia untuk mengatakan.

Dengan penjagaan yang saling melengkapi, pesakit juga mendapat manfaat daripada ubat-ubatan tradisional. Terdapat banyak ubat-ubatan yang berguna yang agak berharga dalam rawatan penyakit dan penyakit. Kadang-kadang ubat-ubatan tradisional akan berfungsi apabila tiada herba boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

Salah satu contohnya adalah serangan jantung. Jika anda mempunyai serangan jantung dan anda mendapat ke hospital, mereka boleh menggunakan perubatan tradisional untuk membantu menyelamatkan tisu jantung. Saya tidak boleh. Saya tahu yang herba akan membantu untuk mengurangkan kolesterol atau tekanan darah, atau nipis darah, tetapi itu kira-kira had pengetahuan saya.

Penjagaan pelengkap adalah demi kepentingan pesakit. Doktor dan pakar herba juga mendapat manfaat daripada bekerja bersama-sama. Dengan penjagaan yang saling melengkapi, amalan yang terbaik dari semua rawatan yang disediakan boleh digunakan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar